Інформація про проведення обговорення тарифів на теплову енергію, послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго»

ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» повідомляє, що з 21.03.2019 р. Полтавська обласна рада своїм рішенням за № 1055 від 14.02.2019 р. призупинила дію економічно обґрунтованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, які надаються ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго», що були встановлені рішенням Полтавської обласної ради № 980 від 21.12.2018 та зобов’язала ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» повернутися до застосування попередніх тарифів на послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води для населення, що діяли з 01.07.2016 року.
Комісія з питань розгляду та перевірки розрахункових матеріалів, які подаються підприємствами обласної власності для встановлення тарифів на комунальні послуги Полтавської обласної державної адміністрації рекомендувала ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» провести обговорення тарифів на місцевих рівнях
На виконання протокольного рішення № 2 від 13 березня 2019 року засідання обласної комісії з питань розгляду та перевірки розрахункових матеріалів, які подаються підприємствами обласної власності для встановлення тарифів на комунальні послуги, ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» повідомляє про намір провести відкрите обговорення з питань формування тарифів на теплову енергію, послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води з наданням детальних роз’яснень щодо їх формування за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та представників інших зацікавлених осіб .
Пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом 10-ти календарних днів з дня розміщення на офіційному веб-сайті за адресою: 37600, Полтавська область, м. Миргород, провулок Луговий, буд. 11, e-mail: mtevtv@ukr.net
Розрахункові матеріали додаються:

Посилання на файл – Розрахункові матеріали

Догори