КП “Миргородтеплоенерго” повідомляє: своєчасна оплата послуг – запорука стабільної роботи підприємства

 КП «МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРО» повідомляє:
Протягом опалювального періоду підприємство безперебійно надавало послуги з теплопостачання та постачання гарячої води всім споживачам міста. Щомісяця, в перших числах, «Миргородтеплоенерго» проводить нарахування за отримані в попередньому розрахунковому періоді послуги. Отримані від споживачів кошти спрямовуються передусім на оплату енергоносіїв, послуг інших організації і на проведення поточних ремонтів.
Однак, на жаль, далеко не всі споживачі своєчасно оплачують рахунки від підприємства, згідно ст. 8 Закону України «Про житлово комунальні послуги» у разі заборгованості за житлово-комунальні послуги виконавець в порядку і строки, встановлені законом та/або договором може вести претензійно-позовну роботу, що тягне за собою сплату споживачами додаткових витрат по судовим рішенням.
Зазначимо що багато споживачів вважає що під час карантинних заходів платити за комунальні послуги не потрібно, але це не так. Законом гарантовано відстрочення плати але КАРАНТИН СКІНЧИТЬСЯ, А БОРГИ ЗАЛИШАТЬСЯ!
На сьогоднішній день існує значна заборгованість всіх категорій споживачів, що в свою чергу призвело до припинення гарячого водопостачання, адже газопостачальні організації вимагають попередньої оплати за природній газ. КП «Миргородтеплоенерго» в рамках підготовки до опалювального сезону повинно провести безліч ремонтних та профілактичних робіт, які потребують коштів.
ПРОСИМО відповідально ставитися до питань розрахунків, своєчасно оплачувати спожиті послуги та сплатити існуючу заборгованість, адже несплата заборгованостей тягне за собою зупинення виробничих потужностей підприємства.

НАСЛІДКИ  ЗАБОРГОВАНОСТІ  СПОЖИВАЧІВ

ДЛЯ ПІДРПРИЄМСТВА

ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ

–         Збільшення заборгованості за енергоносії

–         Розгляд стягнення заборгованості у судовому порядку

–         Штрафні санкції від постачальників газу та електроенергії

–         Збільшення суми боргу за рахунок судового збору

–         Аварійні ситуації під час опалювального сезону

–         Примусова сплата

–         Збільшення витрат на теплозабезпечення споживачів та зріст тарифів

 

 

Адміністрація підприємства

Догори