Повідомлення про встановлення загальнобудинкових лічильників теплової енергії та гарячої води

На виконання Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 22 червня 2017 р. №2119-VIII, КП «Миргородтеплоенерго» розрахувало вартість за встановлення вузла комерційного обліку теплової енергії (загальнобудинковий лічильник теплової енергії).

         Розрахунок за встановлення вузла комерційного обліку визначається окремо для кожної будівлі, виходячи з планованих витрат КП «Миргородтеплоенерго».

         Витати на оснащення будівлі вузлами комерційного обліку води та теплової енергії включаються до складу тарифів на теплову енергію

         Власник будівлі протягом двох місяців з дня отримання такого повідомлення має право повідомити підприємство (за своїм вибором) про:

  • згоду на встановлення вузла комерційного обліку на запропонованих підприємством умовах;
  • намір самостійно обладнати будівлю вузлами комерційного обліку у встановленому законодавством порядку.

         У разі якщо протягом двох місяців з дати отримання повідомлення власник (співвласники) не надав згоду на встановлення вузла комерційного обліку на запропонованих підприємством умовах або не повідомив про намір самостійно обладнати будівлю вузлами комерційного обліку у встановленому законодавством порядку, а також у разі якщо власник (співвласники) повідомив про намір самостійно обладнати будівлю вузлами комерційного обліку у встановленому законодавством порядку, але не зробив цього, оснащення будівлі вузлами комерційного обліку здійснює підприємство КП «Миргородтеплоенерго».

         У разі якщо власник (співвласники) будівлі не дає згоди або створює перешкоди для встановлення вузла комерційного обліку в місцях вводу зовнішніх інженерних мереж у будівлю,  підприємство може вимагати встановлення вузла обліку судом. У такому разі порядок відшкодування витрат на оснащення будівлі вузлами комерційного обліку не змінюється.

Зауваження та пропозиції до опублікованих матеріалів надсилати на електронну пошту mtevtv@ukr.net    та за адресою  37600 м.Миргород пров.Луговий, 11

За більш детальною інформацією перейдіть за посиланням “СПОЖИВАЧАМ – МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ”

Догори